Sajam hortikulture Kragujevac

Sajmovi


Kragujevac
Datum

petak 19.04.2024.

subota 20.04.2024.

nedelja 21.04.2024.

Sajam hortikulture Kragujevac

Sajam hortikulture Kragujevac, od 19.04, do 21.04.2024 godine, Šumadija sajam od 10h do 20h.


Sajam hortikulture održaće se od 19. do 21. aprila 2024. na Šumadija sajmu, u organizaciji Šumadija sajma, a pod pokroviteljstvom grada Kragujevca.


Na sajmu će se predstaviti oko 100 izlagača sa bogatom izlagačkom ponudom.


Posetioci će biti u prilici da na jednom mestu pronađu sve neophodno za opremanje dvorišta i bašta po izuzetnim sajamskim cenama.

Sajam okuplja veliki broj izlagača iz cele zemlje ,među kojima će se naći velike firme i individualni proizvođači, kompanije koje se bave izradom letnjikovca, uvoznici i distributeri semenske robe, sadnog i dendro materijala, cveća i dekorativnog bilja, travnatog busena, saksija i prateće opreme, supstrata i treseta, zalivnih sistema, parterske galanterije , fontane, baštenske figure, baštenskog alata i mašina, distributeri baštenskog nameštaja koji će predstaviti aktuelne trendove po pitanju baštenskog nameštaja i nameštaja za terase i balkone …


Radno vreme sajma je od 10-20h, sva tri dana sajma.


Ulaz slobodan.


Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.