Izložba mačaka Beograd

Događaji


Beograd
Datum

subota 14.10.2023.

nedelja 15.10.2023.

Izložba mačaka Beograd

Izložba mačaka Beograd, subota, 14.10, i nedelja, 15.10.2023 godine Beogradski sajam od 10h do 18h.


Ulaz: 500 dinara


Centralni događaj Festivala je međunarodna izložba mačaka TICA asocijacije, na kojoj učestvuju izlagači iz celog sveta, najviše iz Evrope, a dolaze i iz Kine, Tajvana, Izraela itd… Učestvovaće više od 100 rasnih i domaćih mačaka, preko 20 različitih rasa. Mačke će ocenjivati neke od najboljih felinoloških sudija na svetu, šest sudija iz Kanade, Austrije, Nemačke i Velike Britanije.


Ove godine, Beograd je prvi put domaćin ceremonije svečane dodele internacionalnih i regionalnih nagrada TICA asocijacije.

Organizuje se i udomljavanje napuštenih domaćih mačaka, likovni konkurs za decu i mlade „Deca crtaju mačke“, igre slagalice „MazzlePuzzle“, kviz o mačkama „Mačkamanija“, „Junior Izlagač“ – takmičenje dece u izlaganju i predstavljanju njihovih mačaka i pregršt poklona za posetioce i učesnike.


Ove godine ambasadori Festivala su glumica Miona Marković i pevačica Tamara Dragić, koje će u nedelju da budu deo žirija za odabir najboljih likovnih radova.


Detaljnije:

https://sajam.rs/kalendar-2023/tica/

Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.