Foto safari Knić

Događaji


Knić
Datum

nedelja 19.05.2024.

Foto safari Knić

Foto safari Knić, nedelja, 19.05.2024 godine u 9h.


 Sa zadovoljstvom vas pozivamo na 8. Foto safari "Gruža-Borač-Knić", koji će se održati 19. maja u opštini Knić. Okupljanje učesnika planirano je za 9.00 časova kod Doma kulture u Toponici. Takođe ćemo otvoriti Izložbu fotografija autora Gorana Jordanskog pod nazivom "Gružanski portreti".


 Nakon otvaranja izložbe, fotografisanje će se nastaviti u Borču na nekoliko lokacija, a imaćete priliku da zabeležite Borački krš, crkvu Sv. Arhangela Gavrila, Boračku reku, "Kuću Vranića", kao i da fotografišete modele, članove KUD-a "Vik i Naum" iz Toponice. Da bismo ovaj događaj učinili još posebnijim, za sve učesnike biće organizovan zajednički ručak uz muziku.


 Pridružite nam se u ovoj avanturi u kojoj ćemo zajedno istražiti lepote Gruže, Borča i Knića kroz objektiv fotoaparata. Vidimo se 19. maja u Borču!


Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.