Festival vina Interfest Novi Sad

Događaji


Novi Sad
Datum

četvrtak 16.06.2022.

petak 17.06.2022.

subota 18.06.2022.

Festival vina Interfest Novi Sad

19. međunarodni festival vina “InterFest” od 16.06. do 18.06. u Novom Sadu.


Interfest je zamišljen kao, iznad svega, promocija vinske kulture i afirmacija kulturnog i privrednog povezivanja, ali i kao mesto gde će se predstaviti domaća kulturna i turistička ponuda, izdvajajući „Puteve vina Srbije”. Samim svojim postojanjem Interfest podstiče stvaranje novih i širenje postojećih tržišta vina.


Na samom početku, Interfest je zakoračio u okruženje u kome je vino bilo davno zaboravljeno i potisnuto drugim pićima. Samo retki naslednici vinograda ili svetski putnici su usamljeno maštali o novim srpskim vinarijama i vinima i njima je Interfestom konačno prekinuto traganje za domaćim a svetskim festivalom vina. Onima koji ništa nisu znali o vinima Interfest je otkrovenje novog božanskog pića i izazov i motivacija za istraživanjem novih predela hedonizma.


Detaljnije:

https://interfest.interfest.org.rs/

Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.