Dani caribrodske šušenice

Događaji


Dimitrovgrad
Datum

subota 19.11.2022.

nedelja 20.11.2022.

Dani caribrodske šušenice

Dani caribrodske šušenice, subota, 19.11, nedelja, 20.11.2022 godine.


Subota, 19.11.2022 u 11h.

Nedelja, 20.11.2022 u 9h.


Srećni smo što danas možemo objaviti da se nakon 2 godine pauze ove godine ponovo održava naša najveća manifestacija "Dani caribrodske šušenice".


Kao što je svima već poznato manifestacija je postala zaštitni znak opštine Dimitrovgrad.


I ove, kao i prethodnih godina, manifestacija će se održati u sportskoj hali u SC Park i u Balkanskoj ulici od poteza donje rampe pa sve do kružnog toka. U hali će se naći šušenica, ostali proizvodi od mesa, mlečni proizvodi i vinarije. Dok će sve ostalo biti u Balkanskoj ulici.


Svi smo željni kvalitetnih domaćih proizvoda i ove godine imaćemo priliku da posle dvogodišnje pauze uživamo u pravoj domaćoj šušenici, ostalim proizvodima od mesa, mlečnim proizvodima, vrhunskom vinu, prerađevinama od voća i povrća, suvenirima, grnčariji, proizvodima domaće radinosti.


Pre su nas stalno pitali šta je to šušenica, ali kako se godinama radilo na promociji sada to nije potrebno jer su svi već čuli za Caribrodsku šušenicu koju mogu da probaju i kupe 19. I 20. novembra.


Za sve posetioce tu je bogat muzički program, grupe i bendovi, koji će se 19.novembra tokom celog dana smenjivati na bini u Balkanskoj ulici. Na kraju prvog dana manifestacije goste će zabavljati mega zvezda, jedan od najpoznatijih pevača narodne muzike, Miroslav Ilić.


Promoter manifestacije je, kao i do sada, Stambol Geštamov, jedan od najboljih kuvara sa prostora bivše Jugoslavije.

Za naše najmlađe posetioce biće održana i škola kuvanja gde će baš sa Stambolom naučiti nešto novo o kuvanju.

Škola kuvanja održaće se 19.novembra na glavnoj bini u Balkanskoj ulici.


Za sve zainteresovane izlagače prijavljivanje je već počelo. Sve informacije možete dobiti na kontakt telefon 010-360873 ili u prostorijama Turističko informativnog centra svakog radnog dana.


Kao i prethodnih godina dodeliće se 3 nagrade u kategoriji Najblaga šušenica i jedna nagrada za najbolje uređen štand.


Detaljnije:

https://www.facebook.com/udimitrovgradu/

Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.