Sajam hrane Budva

Sajmovi


Budva
Datum

četvrtak 09.05.2024.

petak 10.05.2024.

subota 11.05.2024.

nedelja 12.05.2024.

ponedeljak 13.05.2024.

utorak 14.05.2024.

sreda 15.05.2024.

Sajam hrane Budva

Sajam hrane Budva, od 09.05. do 15.05.2024 godine, Jadranski Sajam Budva od 9h do 20h.


49. SAJAM HRANE


koji će se u organizaciji Jadranskog sajma održati u periodu od 9. maja do 15. maja 2024. godine u Budvi.


Ova tradicionalna izložba prehrambene industrije, poljoprivrede i pratećih industrija u kontinuitetu pruža izlagačima poslovnu platdormu za plasman i promociju proizvoda i usluga. Prepoznatljiva je po promotivnim i komercijalnim rezultatima izlagača iz oblasti: poljoprivredne proizvodnje, prehrambene industrije, mediteranskih kultura, alkoholnih i bezalkoholnih pića, prerade ribe, industrije kafe, maslinovog ulja, pčelarstva i medarstva, organske hrane i konditorske industrije, od kojih se značajan broj upravo na Sajmu hrane po prvi put uspješno predstavio tržištu.


Najstarija manifestacija u organizaciji Jadranskog sajma, odobrena od strane Globalne sajamske asocijacije kao Ufi Approved Event, u kontinuitetu doprinosi uspostavljanju jakih i dinamičnih privrednih veza i aktivnosti između poslovnih subjekata i institucionalnih partnera na međunarodnom nivou.


Povezujući strateške privredne grane poljoprivredu i turizam, pružamo Vam mogućnost da u konkurentskoj atmosferi istaknete kvalitet Vaših proizvoda i unaprijedite poslovne rezultate. Paralelno sa Sajmom hrane organizovaće se Sajam turizma što predstavlja priliku izlagačima da iskoriste benefite sinergije sajamskih platformi. Tradicionalno prisustvo brojne publike predstavnika turističke privrede, medija i profesionalnih kupaca iz Crne Gore i regiona, uoči ljetnje turističke sezone, pruža mogućnost da na efikasan način, u kratkom vremenu ostvarite značajne komercijalne efekte.


Blagovremenim prijavljivanjem imate mogućnost da iskoristite paletu popusta (posebni uslovi izlaganja u prijavi – ugovoru) koje nudi AD Jadranski sajam. Jadranski sajam, kao tržišna institucija sa snažnim promotivnim i prodajnim efektima, te kao pružalac usluga u sajamskoj industriji i dalje u novim uslovima ostaje pouzdan partner privredi i društvenoj zajednici.Upravo na toj liniji Jadranski sajam i stoji na raspolaganju za Vaše inicijative, predloge i ideje u okviru ovog Sajma.


Za dodatne informacije kontaktirajte nas na telefone: +382 33 410 400 ili na

e-mail: sajam@jadranskisajam.co.me



Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.