Sajam automobila Budva

Sajmovi


Budva
Datum

četvrtak 09.05.2024.

petak 10.05.2024.

subota 11.05.2024.

nedelja 12.05.2024.

ponedeljak 13.05.2024.

utorak 14.05.2024.

sreda 15.05.2024.

Sajam automobila Budva

Sajam automobila Budva, od 09.05. do 15.05.2024 godine, Jadranski Sajam Budva od 9h do 20h.


Potražnja na globalnom nivou je premašila očekivanja i prognoze, do mjere da je izazvala zastoje u proizvodnim i logističkim lancima. Nakon gotovo prekida trgovine uslijed teškoća u snabdijevanju i isporuci proizvoda, ulazimo u novu godinu i novi početak. Glavni zadatak ostaje isti – što prije i kvalitetnije zadovoljiti evidentiranu tražnju.Pravo mjesto da odgovorite novim potrebama i željama kupaca, predstavite Vašu ponudu i mogućnosti, i ubjedite ih da ste upravo Vi kompanija na koju se mogu osloniti je:


19. Sajam automobila, moto opreme i električnih vozila


koji će se u organizaciji Jadranskog sajma održati u periodu od 9. do 15. maja 2024. godine.


Period održavanja je planiran u skladu sa najboljim interesom industrija koje su teme ovog sajma i najvećim šansama za mjerljiv uspjeh učesnika, izlagača. Na samom otvaranju turističke sezone, bićete vidljivi brojnim potencijalnim kupcima iz Crne Gore, kao i brojnim gostima, turistima i biznismenima koji u tom periodu borave u Budvi.


Događaj smo koncipirali tako da posjetiocima pruže kompletan uvid u najbolju ponudu automobila, moto opreme, električnih vozila, plovila, nautičke opreme, opreme za sport, kamping i rekreaciju. Sve je na jednom mjestu, što će našim posjetiocima omogućiti da odluku o kupovini donesu na licu mjesta i zadovolje sve svoje želje i potrebe pred novu sezonu.

Pozivamo Vas da budete učesnik ovog sajma. U prilogu Vam dostavljamo prijavu za učešće, a biće nam i zadovoljstvo da u direktnom razgovoru odgovorimo na sva Vaša dodatna pitanja i čujemo Vaše ideje, sugestije i predloge za koje smatrate da će koristiti uspješnom nastupu Vaše kompanije.Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.