Program Dani paprike Ruski Krstur 2024

Program


Ruski Krstur
Datum

subota 17.08.2024.

Program Dani paprike Ruski Krstur 2024

Program Dani paprike Ruski Krstur 2024:


Dani paprike u Ruskom Krsturu održava se u subotu, 17.08.2024 godine u 10h.


Amadeus Bend, subota, 17.08.2024 godine u 21h


Manifestacija ,,Dani krsturske paprike'' počinje u 10 časova, sa pripremom i degustacijom specijaliteta od paprike kao i velikim izborom tradicionalniih jela i specijaliteta spremljenih od naših udruženja građana i domaćih ugostitelja .


 Od 14 do 15 časova, planiran je skup otkupljivača proizvođača paprike, dok je izlazak na teren, te obilazak više parcela pod paprikom planiran u terminu od 15 do 17.30 časova.


Svi posetioci koji dođu u Ruski Krstur, od 12 od 22 časa,mogu da prisustvuju izložbi paprike i drugih povrtarskih proizvoda, kao i proizvoda domaće radinosti, starih zanata i suvenira.


U okviru manifestacije, biće upriličen i defile paradnih zaprega Konjičkog kluba ,,Rusin'' od 17 časova, dok je svečano otvaranje manifestacije i kulturno-umetnički program zakazan za 17 časova i 30 minuta.


Naravno, neizostavan je i dečiji program, u okviru koga će biti organizovan maskenbal i dodela nagrada za najlepšu masku, a početak je u 18 časova i 30 minuta.


Nakon toga predviđen je muzički program koji počinje u 19 časova nastupom Kucurskih bećara, dok je za 21 sat zakazan koncert popularne muzičke grupe ,,AMADEUS BEND''.


Organizator Udruženje paprikara Capsicum Annuum obećava dobru zabavu a pokrovitelj manifestacije je Opština Kula, Turistička organizacija opštine Kula kao i Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu vodoprivredu i šumarstvo.


Turistička organizacija Kula


Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.