Festival zanatskog piva Podgorica

Muzički događaji


Podgorica
Datum

četvrtak 13.06.2024.

petak 14.06.2024.

subota 15.06.2024.

nedelja 16.06.2024.

Festival zanatskog piva Podgorica

Festival zanatskog piva Podgorica, od 13.06. do 16.06.2024 godine, Trg Nezavisnosti Podgorica od 12h do 20h.


CRAFT FEST MONTENEGRO U PODGORICI OD 13. DO 16. JUNA


Sa zadovoljstvom vas pozivamo na Craft Fest Montenegro – prvo okupljanje domaćih zanatskih pivara u Podgorici, koje obećava da će postati tradicionalno!

Ova manifestacija nije samo prilika za uživanje u izvrsnim pivskim kreacijama, već je i svojevrsna oda crnogorskom pivarstvu, privlačeći pažnju kako domaćih entuzijasta, tako i turista iz cijelog regiona.

U srcu ove pivske fešte naći će se deset proizvođača piva iz Crne Gore kao što su Paun, Podgoričko, Mammut, Akademija, Barba Niko, Bold i drugi, koji će s ponosom predstaviti preko 50 različitih vrsta piva, svako sa svojim jedinstvenim ukusom i karakterom.

Craft Fest Montenegro neće biti samo mjesto gdje možete probati fantastična piva. On će biti i prvi festival “Kupujmo domaće”, ističući važnost podrške domaćim proizvođačima i umjetnicima. Ponuda će isključivo sadržati proizvode iz Crne Gore, a na bini će nastupati samo domaći izvođači, dodatno osnažujući našu lokalnu kulturu i identitet.

Pridružite nam se na Trgu nezavisnosti, na platou između Narodne biblioteke i Skupštine Glavnog grada u Podgorici od 13. do 16. juna, od 12h do 24h, i budite dio ove pivske revolucije!

Ljubitelji dobrog piva imaće priliku da uživaju u najnovijim pivskim trendovima, okruženi prijatnom atmosferom i energijom koja je neprikosnovena.

Ulaz je slobodan! Dođite da zajedno uživamo i proslavimo domaću proizvodnju u najboljem svjetlu!

Vidimo se na Craft Fest Montenegro!












Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.