Kerber Kraljevo

Koncerti


Kraljevo
Datum

petak 12.07.2024.

Kerber Kraljevo

Kerber Kraljevo, Veseli spust Kraljevo, petak, 12.07.2024 godine, Trg Srpskih ratnika Kraljevo u 20h.


Pripremite se za najveseliju nedelju ovog leta - Nedelju Veselog spusta! Ova nezaboravna manifestacija ─çe se odr┼żati od 08. do 14. jula 2024. godine. O─Źekuje vas nedelja puna zabave, muzike i u┼żivanja na Trgu srpskih ratnika, gde ─çe sedam koncerata uz Festival zanatskog piva, osvetliti no─çno nebo i pru┼żiti vam nesvakida┼ínji do┼żivljaj.


Evo ko će se sve naći na našoj glavnoj bini:


8.07. Aleksandra Radovi─ç

9.07. Psihomodo pop

10.07. Love hunters

11.07. Zoe kida

12.07. Kerber

13.07. Vesna Zmijanac, Jeger parti

14.07. Ivana Selakov


Poslednjeg dana, 14. jula, planirani su Veseli spust Ibrom i Srebrni kazan.


Spust brzacima i bukovima Ibra je nezaboravno iskustvo. Kre─çe se od srednjovekovnog grada Magli─Źa i plovi se do Mataru┼íka Banje gde ─çe biti organizovana ─Źuvena gastronomska manifestacija "Srebrni kazan".


Ali to nije sve! O─Źekuje nas jo┼í dobre zabave. Pre svega Program za decu, a tu su i: truba─Źi, kraljeva─Źki rok bendovi, Igre na vodi, Sportske igre ...


Detaljnije:

https://www.facebook.com/kraljevoturizam.rs

Kada-je.com koristi cookie-je (kola─Źi─çe) da bi obezbedio optimalno korisni─Źko iskustvo na┼íih posetilaca. Ako dalje nastavite kori┼í─çenje sajta prihvatate cookie-je (kola─Źi─çe) i smatramo da ste saglasni sa na┼íom Politikom privatnosti i Uslovima kori┼í─çenja U suprotnom iza─Ĺite sa sajta.