Izložba pasa nemački ovčar Mladenovac

Izložbe pasa


Mladenovac
Datum

nedelja 10.11.2024.

Izložba pasa nemački ovčar Mladenovac

Izložba pasa nemački ovčar Mladenovac, nedelja, 10.11.2024 godine u 9h.


Kao što smo i obećali, krećemo sa najavom, pa tako evo i nekih početnih informacija vezano za našu drugu specijalizovanu izložbu Nemačkih ovčara pod nazivom-" ŠUMADIJA SIEGER 2024"

Prvi sudija kojeg predstavljamo a koji će suditi na našoj izložbi je G-din Gordan Đorđević iz Smedereva.

Rođen 1962 godine, Međunarodni je FCI kinološki sudija, specijalista za oblik nemačkih ovčara od 1985.god i sudija za rad službenih pasa od 1987.god. Vlasnik je čuvene odgajivačnice nemačkih ovčara „Aureus Mons“ registrovane pre 38 godina. Odgajivačnica je proglašavana za najbolju na nacionalnim šampionatima i šampionatu Balkana. U uzgoju sarađivao sa najpoznatijim nemačkim odgajivačima. Iz odgajivačnice je izašao veliki broj šampionskih pasa koji su osvajali brojne trofeje. Poslednji veliki uzgojni i takmičarski uspeh je napravila kuja Tete Aureus Mons ostvarivši 13. mesto na Svetskom šampionatu. Sudio je specijalizovane izložbe u velikom broju zemalja, držao seminare, predavanja i kurseve. Dugogodišnji je vlasnik i urednik časopisa „Nemački ovčar“ koji je puno doprineo promociji ove naše plemenite rase i edukaciji odgajivača u ovom delu Evrope.

Posle dužeg vremena imaćemo priliku da ga vidimo u nekom od ringova ovde u Srbiji kao sudiju, a na našoj izložbi, Gordan će suditi sve mužjake starosti do 12meseci, i sve ženke starije od 12meseci.

Podsećamo drugi ŠUMADIJA SIEGER se održava 10.novembra ove godine u Mladenovcu sa početkom u devet časova.

Uskoro još detalja.

Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.