Sremska Kulenijada Erdevik

Događaji


Erdevik
Datum

subota 03.06.2023.

Sremska Kulenijada Erdevik

Sremska Kulenijada Erdevik, subota, 03.06.2023 godine u 9h.


U okviru svojih aktivnosti usmerenih na promociju ruralnog razvoja i unapređenje turističke ponude Regiona Srema, Privredna komora Srbije Regionalna privredna komora Sremskog upravnog okruga, Opština Šid i MZ Erdevik ove godine 03. juna organizuju 24. ’’Sremsku kulenijadu’’ u Erdeviku.


``Sremska kulenijada`` je jedinstven festival za ceo Srem koji integriše i afirmiše širok spektar kulturne raznolikosti regiona i njegove ekonomske potencijale kada je hrana i turizam u pitanju.


Svake godine veliki broj proizvođača autohtonog sremskog proizvoda – kulena, kvalitetnih vina sa fruškogorskog vinogorja, kao i razni specijaliteti iz „sremačke kuhinje“ imaju priliku da predstave svoje proizvode, uz prigodan celodnevni kulturno-umetnički program kroz nastupe raznih kulturno-umetničkih društava i etno grupa.


Manifestaciju poseti preko 10.000 ljudi koji su u mogućnosti da obiđu oko 150 izlagača.


Dođite da kroz ukuse, mirise, muziku i igru upoznate tradiciju, kulturu i život u Sremu!


Detaljnije:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100057351674676


Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.