Dani caribrodske šušenice Dimitrovgrad

Događaji


Dimitrovgrad
Datum

subota 18.11.2023.

Dani caribrodske šušenice Dimitrovgrad

Dani caribrodske šušenice Dimitrovgrad, subota, 18.11, i nedelja, 19.11.2023 godine u 9h.


Subota, 18.11.2023 u 11h.

Nedelja, 19.11.2023 u 9h.


I ove, kao i prethodnih godina, manifestacija će se održati u sportskoj hali u SC Park i u Balkanskoj ulici od poteza donje rampe pa sve do kružnog toka. U hali će se naći šušenica, ostali proizvodi od mesa, mlečni proizvodi i vinarije. Dok će sve ostalo biti u Balkanskoj ulici.


Svi smo željni kvalitetnih domaćih proizvoda i ove godine imaćemo priliku da posle dvogodišnje pauze uživamo u pravoj domaćoj šušenici, ostalim proizvodima od mesa, mlečnim proizvodima, vrhunskom vinu, prerađevinama od voća i povrća, suvenirima, grnčariji, proizvodima domaće radinosti.


Za sve zainteresovane izlagače prijavljivanje je već počelo. Sve informacije možete dobiti na kontakt telefon 010-360873 ili u prostorijama Turističko informativnog centra svakog radnog dana.


Kao i prethodnih godina dodeliće se 3 nagrade u kategoriji Najblaga šušenica i jedna nagrada za najbolje uređen štand.


Detaljnije:

https://www.facebook.com/udimitrovgradu/

Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.