Dani bureka Niš

Događaji


Niš
Datum

četvrtak 17.08.2023.

petak 18.08.2023.

subota 19.08.2023.

nedelja 20.08.2023.

Dani bureka Niš

Dani bureka Niš, od 17.08, do 20.08.2023 godine.


Spremite se za nezaboravan gastronomski doživljaj jer stiže jedna od najomiljenijih niških manifestacija - Bani bureka! Ove godine, od 17. do 20. avgusta, platou ispred Oficirskog doma postaje epicentar ukusa i dobre zabave.


Već od 18 časova, svi zaljubljenici moći će da uživaju u ukusu tradicionalnog niškog jela - bureka. Pekari iz Niša predstaviće svoje majstorske veštine i ponuditi vam nezaboravne ukuse koji se pamte generacijama.


Plato ispred Oficirskog doma postaje pravo mesto zbivanja, gde će niški pekari demonstrirati svoje znanje i umešnost u pravljenju bureka. Svake večeri od 19:30 do 24 h, pripremili smo za vas raznolik kulturno-zabavni program koji će vas očarati. Kulturno-umetnička društva iz Niša uneće dušu manifestaciji svojim nastupima i doprineti nezaboravnoj atmosferi.


Udruženje Unija pekara Niš stoji kao organizator, uz podršku Grada Niša, Gradske opštine Medijana, Gradske opštine Palilula i Društva umetnika "Svetionik". Dani bureka su prilika da se ujedine tradicija, ukus i ljubaznost grada, te ne čudi što ova manifestacija privlači domaće i strane turiste iz godine u godinu.


Detaljnije:

https://www.facebook.com/turistickaorganizacija.nis.1

Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.