Crevarijada Ćuprija

Događaji


Ćuprija
Datum

nedelja 30.07.2023.

Crevarijada Ćuprija

Crevarijada Ćuprija, nedelja, 30.07.2023 godine u 8h.


Crevarijada – Naša gurmanska strana


Pred nama je još jedna Crevarijada !


Počinje prijava takmičarskih ekipa !


Pozovamo sve dugogodišnje takmičare, ali i one koji bi želeli da se oprobaju u pripremanju crevaca na žaru da se prijave i blagovremeno obezbede svoje mesto na ovogodišnjoj Crevarijadi.


Prijava počinje u ponedeljak 10.jula 2023.godine, u prostorijama Turističke orgnizacije opštine Ćuprija, ili putem mejla info@turizam.cuprija.rs.


Prijavni formular možete preuzeti na našem sajtu https://turizam.cuprija.rs/ ili lično prilikom prijave.


Pored takmičenja u pripremanju ovog autentičnog specijaliteta sa roštilja, očekuje vas i takmičenje u brzom ispijanju piva.


Zahvaljujuću našim komercijalnim partnerima, za najuspešnije takmičare pripremo veoma bogat fond nagrada.


Posetioce Crevarijade , pored crevaca na žaru i ostalih specijaliteta sa roštilja, očekuje bogat kulturno umetnički program, kreativne radionice za decu i mlade kao i koncert trenutno najpopularnijih mladih pevača na našem području Aleksandre Mladenović i Ljubomira Perućice.


Generalni pokrovitelj manifestacije Opština Ćuprija

Dobro nam došli !


Detaljnije:

https://turizam.cuprija.rs/

Kada-je.com koristi cookie-je (kolačiće) da bi obezbedio optimalno korisničko iskustvo naših posetilaca. Ako dalje nastavite korišćenje sajta prihvatate cookie-je (kolačiće) i smatramo da ste saglasni sa našom Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja U suprotnom izađite sa sajta.